Hyppää sisältöön

Palvelu takkuilee alkuvuodesta – pyydämme asiakkailtamme kärsivällisyyttä

Migri
Julkaisuajankohta 2.1.2017 14.13
Tiedote

Ulkomaalaislupa-asiat siirtyivät poliisilta Maahanmuuttovirastoon vuoden alussa. Muutos on suuri, ja asiakaspalvelumme tai verkkosivumme eivät pysty vastaamaan kaikkiin uusia tehtäviämme koskeviin kysymyksiin heti alkuvuodesta. Muutoksen vuoksi et välttämättä pääse hoitamaan asiaasi alkuvuodesta 2017 niin nopeasti tai sujuvasti kuin toivoisit.

Pyydämme asiakkailtamme kärsivällisyyttä muutoksen keskellä!

Otamme muutoksen tuomat haasteet vakavasti ja ratkomme ongelmia niin nopeasti kuin mahdollista. Kerromme muutoksista ja annamme ohjeita verkkosivuillamme, joten seuraa Migri.fi:tä.

Lue lisää: Oleskelulupahakemusten käsittelyajat pitenevät hetkellisesti

Palvelupisteissä ja asiakaspalvelussa odotettavissa ruuhkaa

Uudet palvelupisteemme avataan 4.1.2017. Varaa aika asioinnille etukäteen verkossa ajanvarauspalvelussamme ja täytä hakemus ennen kuin tulet palvelupisteeseen. Hakemusta ei voi täyttää palvelupisteen tiskillä, koska asiointiaika ei riitä siihen. Ajanvarauspalveluun tulee tammikuussa uusia aikoja keväälle.

Jos et varaa aikaa etukäteen, emme voi taata, että saat asiasi hoidettua saman päivän aikana. Etenkin Helsingin palvelupisteeseen on odotettavissa ruuhkaa.

Myös puhelinasiakaspalveluumme on odotettavissa ruuhkaa. Alkuviikon päivät ovat ruuhkaisempia kuin loppuviikon päivät.

Puhelinasiakaspalvelumme ei pysty vastaamaan kaikkiin uusia tehtäviämme koskeviin kysymyksiin heti alkuvuodesta. Jos sinulla on kysyttävää, tarkista aina ensin, löydätkö tiedon verkkosivuiltamme.

Asiakastiedote