Hoppa till innehåll

Kom med i kundpanelen och hjälp oss utveckla vår webbplats

Migri
Utgivningsdatum 17.2.2017 19.42
Pressmeddelande

Migrationsverket förnyar sin webbplats i slutet av 2017. Vi vill utveckla Migri.fi till en webbplats som erbjuder ännu bättre service och där du lätt hittat svar på dina frågor. Vi sätter samman en kundpanel för att testa webbplatsen och få respons och användarerfarenheter direkt från användarna själva.

Deltagarna i panelen bjuds in till Migrationsverket för att testa webbplatsen eller intervjuas ungefär tre gånger under årets gång. Dessutom ska paneldeltagarna fylla i enkäter på webben. Frågorna och uppgifterna för kundpanelen är på finska, svenska eller engelska.

Deltagarna får en liten ersättning för sitt deltagande.

Du behöver inte vara en expert på webbplatser för att bli medlem i kundpanelen. Tvärtom: vi letar efter personer med så olika bakgrund och IT-kunskaper som möjligt.

Om du blev intresserad, skicka en fritt formulerad ansökan till viestinta@migri.fi. Uppge åtminstone följande information i ditt meddelande:

  • Ditt namn
  • Din ålder
  • Ditt hemland
  • Tid som du bott i Finland
  • Din utbildning och yrkeslivserfarenhet
  • Språk du önskar använda: finska, svenska eller engelska

Meddela ditt intresse senast den 10.3.2017. Vi kontaktar personligen alla som valts som deltagare i panelen.

Alla våra kunder kan delta i förnyelsen av vår webbplats genom att fylla i en enkät

Vi ber alla våra kunder ge respons på användningen av vår webbplats under mars månad. Du kan delta i enkäten t.o.m. den 17 mars 2017.

Kundmeddelande