Kausityönantaja: Käytä aina ajantasaisia lomakkeita migri.fi-verkkosivuilta

1.4.2021 15.01

Täydennä työehdot työnantajan Enter Finlandissa. Se nopeuttaa työntekijäsi hakemuksen käsittelyä.

Jos et voi käyttää työnantajan Enter Finlandia  ilmoita työehdot TY6_plus-paperilomakkeella. Käytä aina migri.fi-verkkosivuilta löytyvää lomaketta. Se on varmasti ajantasainen.

Jos käytät esimerkiksi tietokoneelle tallennettua TY6_plus-lomaketta, saattaa se olla vanhentunut. Jos lomake on vanhentunut, joudumme pyytämään sinulta erikseen lisätietoja. Tämä pidentää hakemuksen käsittelyaikaa.

Huomasitko, että tilinumeromme ovat muuttuneet? 

Jos et voi maksaa työntekijän kausityöhakemusta työnantajan Enter Finlandissa, voit maksaa hakemuksen tilisiirrolla suoraan Maahanmuuttoviraston tilille FI59 8129 9710 0117 35 tai FI86 1804 3000 0154 04. 

Tilinumeromme muuttuivat vuodenvaihteessa, mutta olemme saaneet vanhalle tilille vielä paljon hakemusmaksuja työnantajilta. Jos siis maksat edelleen tilisiirrolla, tarkista, että käytät varmasti uusimpia tilinumeroitamme.

Käytä ensisijaisesti työnantajan Enter Finlandia

Työnantajan Enter Finlandissa voit täydentää työehdot ja maksaa hakemusmaksun. Kun käytät verkkopalvelua, voit luottaa siihen, että tietosi ovat ajan tasalla ja maksu välittyy oikealle tilille. 

Lue lisää työnantajan Enter Finlandin käytöstä sivulta migri.fi/tyonantajan-enter-finland.

Lisätietoa

Asiakastiedote