Moni-kortit lakkaavat toimimasta 30.4. – kortille jäävät rahat siirretään PFS-kortille toukokuussa

12.4.2019 8.27
Tiedote

Maahanmuuttovirasto vaihtaa kaikki turvapaikanhakijoiden vastaanottorahan ja palkan maksuun tarkoitetut Moni-kortit PFS-korteiksi huhtikuun 2019 aikana. Moni-kortit ja kortteihin liitetty verkkopankki lakkaavat toimimasta 30.4.2019.

Moni-kortille jääneet rahat siirretään PFS-kortille. Siirtoja ei kuitenkaan voida tehdä huhtikuussa. Rahojen siirtäminen Moni-korteilta PFS-korteille on mahdollista taas toukokuussa. Valitettavasti emme löytäneet kortin toimittajan kanssa mahdollisuutta siihen, että siirrot onnistuisivat tätä aiemmin.

Tiedotamme heti, kun kaikkien asiakkaidemme rahat on siirretty PFS-korteille.

Pahoittelemme tilannetta.

Jos Moni-kortillasi on vielä rahaa, huomioi nämä

Et pysty nostamaan rahaa Moni-kortilta huhtikuun jälkeen. Sinun kannattaa siis nostaa Moni-kortilta rahaa vähintään toukokuun menoja varten. Jos Moni-kortillesi jää rahaa, loput rahasi siirretään toukokuussa PFS-kortille. Siirrossa menee kuitenkin ainakin kaksi viikkoa.

Jos sinulla on rahaa Moni-kortilla, mutta et saa nostettua kortillasi käteistä, ole yhteydessä vastaanottokeskuksesi työntekijään.

Jos työskentelet, pyydä työnantajaasi maksamaan palkkasi PFS-kortille. Moni-kortille ei voi maksaa palkkaa 30.4. jälkeen. Lue lisää palkanmaksusta PFS-kortille täältä.

Saat lisätietoja tilanteesta vastaanottokeskuksesi työntekijöiltä.

Jos sinulla on vielä Moni-kortti, vaihda se pian uuteen PFS-korttiin

Moni-kortti kannattaa vaihtaa mahdollisimman pian PFS-korttiin. Katso tarkemmat ohjeet täältä.