FI SV EN

Enter Finland -palvelu työnantajille paranee entisestään

Migri 13.7.2017 16.12
Tiedote

Maahanmuuttoviraston sähköiset palvelut työnantajille paranevat entisestään.

Kesäkuun alussa Enter Finland laajeni koskemaan myös työnantajia, niin että työnantaja voi toimittaa oleskelulupahakemukseen tiedot työstä ja yrityksestään itse, sekä maksaa hakemuksen työntekijänsä puolesta.

Nyt palvelun käytettävyys paranee entisestään: 13.7. alkaen voit antaa myös jollekin toiselle henkilölle sähköisen valtuuden toimia puolestasi Enter Finlandissa. Valtuutetun ei tarvitse olla saman työnantajan palveluksessa, vaan tämä voi olla kolmannenkin osapuolen edustaja.

Jotta voimme olla varmoja, että sinulla on oikeus asioida sähköisesti yrityksesi puolesta, käytämme Suomi.fi:n Valtuudet-palvelua (www.suomi.fi/valtuudet).

Maahanmuuttovirasto on Suomessa ensimmäinen viranomainen, joka ottaa valtuuttamisen käyttöön Suomi.fi-valtuudet –palvelun kautta.

Työnantajan Enter Finland myös uusille käyttäjille

Voit käyttää työnantajan Enter Finlandia, vaikka et olisi aiemmin käyttänyt sähköistä järjestelmäämme. Et kuitenkaan pääse seuraamaan aiemmin vireille tulleita hakemuksia.

Palvelua ei voi käyttää, jos hakemuksen perusteena on useita työsuhteita tai jos työn- tai toimeksiantajalla ei ole Y-tunnusta.

Miten käytän Enter Finland -palvelua työnantajana? Lue aikaisempi tiedotteemme täältä.

Työnantajan Enter Finland on toteutettu Euroopan unionin turvapaikka-, maahanmuutto- ja kotouttamisrahaston tuella.

Asiakastiedote