Oletko tulossa asioimaan palvelupisteeseemme? Varaa aika etukäteen

20.6.2019 9.22
Tiedote

Jos olet tulossa asioimaan Maahanmuuttoviraston palvelupisteeseen, varaa aika etukäteen. Jaamme pisteissä vuoronumeroita vain kiireellisille asioille.

Voit saada vuoronumeron, jos haet ensimmäistä oleskelulupaa tai nykyinen lupasi tai passisi on menossa umpeen kahden kuukauden sisällä etkä saa varattua sopivaa aikaa etukäteen.

Asiointi hoituu mukavasti, kun varaat ajan etukäteen: voit saapua paikalle vasta hieman ennen ajanvarauksesi alkua etkä joudu jonottamaan vuoroasi. Varaa aika ajanvarauspalvelusta: migri.fi/ajanvaraus.

Vinkkejä sujuvaan asiointiin:

  • Täytä hakemus ennen kuin tulet asioimaan. Voit täyttää hakemuksen joko Enter Finland –palvelussa tai paperilomakkeella.
  • Varaa mukaan hakemuksesi käsittelymaksu. Pystymme aloittamaan hakemuksesi käsittelyn vasta, kun olet maksanut käsittelymaksun.
  • Oleskelulupa-asiat kannattaa hoitaa kuntoon hyvissä ajoin ennen kesälomamatkaa. Kun sinulla on voimassaoleva oleskelulupa, pääset takaisin Suomeen ongelmitta. Lomamatka ei kuitenkaan ole syy kiirehtiä hakemuksesi käsittelyä.
  • Saat neuvoja ja ohjeita verkkosivuiltamme, chatbot-Kamulta ja puhelinpalvelustamme.
Asiakastiedote