FI SV EN

Tervetuloa uudistuneille Migri.fi-sivuille!

24.1.2018 10.00
Tiedote

Sivumme ovat uudistuneet kokonaan ja vanhat sivut on poistettu käytöstä. Uusilla sivuilla on kiinnitetty huomiota selkeyteen ja tekstien entistä parempaan ymmärrettävyyteen. Monelta osin tietoa on myös lisätty.

Muutos on iso, ja sivuilta saattaa löytyä vielä julkaisun jälkeen joitakin puuttuvia linkkejä tai sisältöjä. Teemme täydennyksiä ja korjauksia niin nopeasti kuin mahdollista.

Suurimmat muutokset sivuillamme ovat hakemusopas ja käsittelyaikalaskuri

Hakemusopas sisältää kysymyksiä, joihin vastaamalla löydät sinulle sopivan hakemuksen sekä siihen liittyvät tiedot.

  • Pääset oppaaseen etusivulta Haluan hakea -linkistä. Linkki löytyy myös yläpalkista.
  • Vastaa kysymyksiin, niin pääset hakemuksen omalle sivulle. Sivulla kerrotaan tarkemmin luvan saamisen edellytyksistä, paljonko hakeminen maksaa ja kauanko käsittely kestää. Sivun lopussa on lista liitteistä, jotka sinun pitää liittää hakemukseen sekä linkki sähköiseen ja paperiseen hakemukseen.
  • Kaikkien hakemusten sivut löydät kootusti täältä: migri.fi/hakemukset

Käsittelyaikalaskurin avulla voit katsoa hakemuksesi odotettavissa olevan käsittelyajan.

  • Täytä sarakkeisiin pyydetyt tiedot ja saat tietää odotettavissa olevan käsittelyajan. Asiakaspalvelumme käyttää samaa laskuria.

Lähetä palautetta sivusta

Toivomme, että uudet sivut ja toiminnallisuudet auttavat sinua löytämään vastauksen kysymyksiisi helposti sekä sivuilla olevat ohjeet ovat selkeitä ja ymmärrettäviä!

Sivun alareunassa on Lähetä palautetta -linkki. Kerro meille mitä mieltä olet! Löysitkö etsimäsi? Oliko sivustoa helppo käyttää?

Asiakastiedote