FI SV EN

Vuoronumerojonot tarkoitettu kiireellisille asioille

Migri 1.9.2017 12.19
Tiedote

Koska asiointi viraston palvelupisteissä on ollut hyvin vilkasta, olemme joutuneet rajoittamaan vuoronumerolla tulevien asiakkaiden palvelua.

Vuoronumerot on tarkoitettu niille asiakkaille, jotka eivät pysty hoitamaan asiaansa ajanvarauksella. Jotta vuoronumeroilla pystytään palvelemaan mahdollisimman monta kiireistä asiakasta, kesäkuun alusta alkaen vuoronumerolla on palveltu vain niitä asiakkaita, joiden lupa tai passi on menossa umpeen kolmen kuukauden sisällä. Muille asiakkaille varataan tarvittaessa aika asian hoitamiselle.

Ajanvarauksella asiointi on sinulle helpompi ja mukavampi tapa asioida. Voit tulla paikalle vasta vähän ennen varattua aikaa, etkä joudu odottamaan pitkään. Kun aika on varattu etukäteen, myös virkailija on voinut etukäteen valmistautua tapaamiseen.

Asian hoitamiseksi hakemuslomake pitää olla passihakemuksia lukuun ottamatta etukäteen täytettynä joko sähköisesti Enter Finland -palvelussamme tai paperilla. Lisätietoja palvelupisteissä asioinnista saa nettisivuiltamme.

Jos tulet asioimaan vuoronumerolla, odota jonossa rauhallisesti omaa vuoroasi. Emme voi noudattaa asiakkaiden itse tekemiä jonotuslistoja, vaan jaamme vuoronumerot jonottajille saapumisjärjestyksessä.

Asiakastiedote