Hoppa till innehåll

Työnantaja: Tulossa ihmiskauppaa ja yrityksen vastuullisuutta koskeva verkkoseminaari huhtikuussa

24.3.2021 15.18

Maahanmuuttoviraston alla toimiva Ihmiskaupan uhrien auttamisjärjestelmä järjestää tiistaina 13.4.2021 klo 13:00-14:30 ihmiskauppaa ja vastuullisuutta käsittelevän webinaarin yhdessä Iso-Britannian suurlähetystön kanssa. Ilmoittaudu webinaariin 7.4.2021 mennessä.

Näkökulmia yrityksille ja työnantajille ihmiskaupan torjumiseen Suomessa

”Ihmiskaupan torjunta osana yrityksen vastuullisuustyötä” -webinaarin tarkoituksena on tarjota yrityksille ja työnantajille näkökulmaa ihmiskaupan torjumiseen eri toimialoilla ja nostaa esiin esimerkkejä yritysten hyvistä ja konkreettisista käytännöistä. 

Webinaarissa käsitellään muun muassa miten ihmiskaupan uhreja on työllistetty sekä Britanniassa että Suomessa, miten teknologiaratkaisuja ja -innovaatioita voidaan hyödyntää ihmiskaupan torjumisessa ja millaisia työkaluja yrityksillä on käytössään Suomessa ihmiskaupan torjumiseksi ja riskin huomioimiseksi.

Webinaari järjestetään 13.4.2021 klo 13:00-14:30. Ilmoittaudu webinaariin 7.4. mennessä. 

Webinaari on avoin kaikille. Se sopii erityisen hyvin Suomessa toimiville yrityksille ja työnantajille ja yritysten vastuullisuus-, HR- ja johtotehtävissä oleville henkilöille sekä viestinnän asiantuntijoille. 
Tilaisuus järjestetään suomeksi, mutta Paul Gerrardin ja Eric Andersonin puheenvuorot ovat englanniksi. Löydät lisää tietoa webinaarin puhujista ihmiskauppa.fi -sivuilta

Voit katsoa seminaarin tallenteen jälkikäteen

Jos et pääse osallistumaan suoraan verkkotilaisuuteen, voit katsoa tallenteen jälkikäteen Ihmiskaupan uhrien auttamisjärjestelmän ylläpitämältä ihmiskauppa.fi -verkkosivuilta tai auttamisjärjestelmän Youtube-kanavalta.

Webinaari on osa Ihmiskaupan uhrien auttamisjärjestelmän toteuttamaa ”Ihmiskaupan uhrien työelämätaitojen ja -valmiuksien kehittäminen” (IKUT)-hanketta. Hanke saa rahoituksen Euroopan sosiaalirahastosta.

Asiakastiedote

Viimeisimmät