Hoppa till innehåll

Säsongsarbetsgivare: Använd alltid de nyaste blanketterna på webbplatsen Migri.fi

1.4.2021 15.01

Komplettera anställningsvillkoren i e-tjänsten Enter Finland för arbetsgivare. På så sätt snabbar du upp behandlingen av din arbetstagares ansökan.

Om du inte kan använda Enter Finland för arbetsgivare, uppge anställningsvillkoren på pappersblankett TY6_plus. Använd alltid den blankett som finns på webbplatsen Migri.fi. Där hittar du alltid den senaste versionen av blanketten. 

Om du till exempel använder en TY6_plus-blankett som du tidigare har sparat på din dator, kan den ha föråldrats. Om blanketten är föråldrad, behöver vi separat be dig om ytterligare uppgifter, vilket förlänger behandlingstiden för ansökan. 

Har du märkt att våra kontonummer har ändrats?

Om du inte kan betala för säsongsarbetarens ansökan i Enter Finland för arbetsgivare, kan du genom en kontoöverföring betala den direkt in på Migrationsverkets konto FI59 8129 9710 0117 35 eller FI86 1804 3000 0154 04.  

Våra kontonummer ändrades vid årsskiftet, men vi har fortfarande fått många betalningar av behandlingsavgifter från arbetsgivare in på det gamla kontot. Om du betalar genom kontoöverföring bör du därför kontrollera att du helt säkert använder våra nya kontonummer. 

Använd i första hand e-tjänsten Enter Finland för arbetsgivare

I Enter Finland för arbetsgivare kan du komplettera anställningsvillkoren och betala behandlingsavgiften. När du använder e-tjänsten kan du vara säker på att uppgifterna är aktuella och att betalningen kommer in på rätt konto.  

Mer information om användningen av Enter Finland för arbetsgivare finns på sidan migri.fi/arbetsgivarens-enter-finland.

Mer information

Viimeisimmät