Skip to Content

Maarianhaminan palveluajat 12.–15.5.2020 on peruttu koronavirustilanteen takia

29.4.2020 17.24
Tiedote

Koronavirustilanteen takia Maarianhaminan palveluajat 12.–15.5. on peruttu. Pahoittelemme asiakkaille aiheutuvaa haittaa.

Jos aikasi on peruttu, saat siitä meiltä viestin. Tiedotamme tulevien Maarianhaminan palveluaikojen toteutumisesta mahdollisimman pian.

Asioi Enter Finland -verkkopalvelussa

Jos lupasi on päättymässä lähiaikoina, saat hakemuksesi vireille verkkopalvelussamme Enter Finlandissa. 
 
Yleensä tunnistautumisen pitää tapahtua palvelupisteessä kolmen kuukauden kuluttua siitä, kun hakemus on laitettu vireille. Koronavirustilanteen takia tunnistautumisaikaa on toistaiseksi pidennetty.
 
Jos olet jättänyt hakemuksen Enter Finlandissa, varaa uusi aika ensisijaisesti itse ajanvarauspalvelussamme. Ilmoita samalla Enter Finlandissa, milloin sinulle varattu aika on. 

Jos et voi käyttää Enter Finlandia

Käytä aina ensisijaisesti Enter Finland -palvelua. Jos et kuitenkaan voi käyttää verkkopalvelua, saat oleskelulupahakemuksesi vireille
 
  • lähettämällä skannaamasi paperihakemuksen sähköpostilla osoitteeseen [email protected] Hakemuksesi on vireillä, kun saat vahvistusviestin.
  • lähettämällä paperihakemuksen Maahanmuuttovirastoon osoitteella PL 10, 00086 Maahanmuuttovirasto. Hakemuksesi on vireillä, kun kirje on kirjattu saapuneeksi. 
Saat oleskelulupahakemuksesi vireille nopeammin sähköpostilla kuin postilla. Lähetä hakemuksesi postissa mieluiten kirjattuna kirjeenä. 
 
Voit maksaa hakemuksesi Maahanmuuttoviraston tilille FI50 5000 0121 5029 82. Kirjoita tilisiirron viestiosaan asiakasnumerosi ja hakemasi luvan nimi. Liitä kuitti maksusta hakemuksesi mukaan. Huomaa, että tilille maksaminen on mahdollista vain tässä poikkeustilanteessa. Jos käytät Enter Finlandia, maksa hakemuksesi palvelussa.
 
Koronavirustilanteen takia varaamme sinulle ajan tunnistautumista varten, kun se on mahdollista. Varmista, että hakemuksesi on maksettu ja yhteystietosi ovat hakemuksessa oikein, erityisesti puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.

Haetko Suomen kansalaisuutta?

Jos haet kansalaisuutta, tee hakemuksesi normaalisti Enter Finlandissa tai tuo täytetty paperihakemus palvelupisteeseen. Et voi lähettää kansalaisuushakemusta postilla tai sähköpostilla. 
 
Jos asiasi ei ole kiireinen, harkitse voisitko odottaa koronavirusepidemian laantumista. Toivomme, että palvelupisteessä riittää aikoja asiakkaille, joiden oleskelulupa on päättymässä.

Lisätietoa

  • Koronavirustilanne vaikuttaa Maahanmuuttoviraston toimintaan. Seuraa ajankohtaista tietoa migri.fi/koronavirus -sivulta.

Viimeisimmät