Skip to Content

Varaa aika lähimpään palvelupisteeseen

17.4.2020 11.38
Tiedote

Uudenmaan liikkumisrajoitukset ovat päättyneet 15.4.2020. Varaa jatkossakin aika itseäsi lähimpänä olevaan palvelupisteeseen. Näin estät koronavirustartuntoja ja hidastat epidemian leviämistä.

Sinun ei kuitenkaan enää tarvitse perua aikaasi, jos asut Uudellamaalla ja olet varannut ajan toisen maakunnan alueelle tai jos et asu Uudellamaalla, mutta olet varannut ajan Helsingin palvelupisteeseen.

Tee hakemus ja varaa aika verkossa

Saat hakemuksesi vireille verkkopalvelu Enter Finlandissa ja voit varata ajan ajanvarauspalvelussamme.

 • Varattavia aikoja vapautuu koko ajan. Jos vapaita aikoja ei ole, odota rauhassa ja katso myöhemmin ajanvaraustilannetta.
 • Vältä varaamasta aikaa muualle kuin itseäsi lähimpänä olevaan palvelupisteeseen, vaikka vapaita aikoja olisi tarjolla.
 • Ilmoita Enter Finlandissa ajanvarauksestasi. 

Jos et voi käyttää Enter Finlandia, seuraa ohjeita sivulla migri.fi/olet-suomessa.

Haetko oleskeluluvallesi jatkoa? Tee hakemus Enter Finland -palvelussa ja tunnistaudu pankkitunnuksilla. Sinun ei välttämättä tarvitse käydä palvelupisteessä.

Lisää aikaa tunnistautumiselle

Yleensä tunnistautumisen pitää tapahtua palvelupisteessä kolmen kuukauden kuluttua siitä, kun hakemus on laitettu vireille. Koronavirustilanteen takia tunnistautumisaikaa on toistaiseksi pidennetty 31.8.2020 asti. Tarkennamme ajanjaksoa tarvittaessa poikkeusolojen keston mukaan.

Lisätietoa

 • Seuraa verkkosivujamme migri.fi/koronavirus. Sivulta löydät ajankohtaista tietoa koronavirustilanteen vaikutuksesta toimintaamme ja usein kysytyt kysymykset.
 • Jos et löydä vastausta kysymykseesi verkkosivuilta tai asiakastiedotteista, voit soittaa meille (maanantai–perjantai klo 9–16):
  • Hakemuksen jättäminen ja vuoronumerolla asiointi: 0295 419 627
  • Asiakaspalvelu (tilannetiedustelut ja muu yleiset kysymykset): 0295 419 600
  • Soita meille vain, jos asiasi on kiireinen ja et löydä vastausta verkkosivuiltamme. Näin voimme palvella mahdollisimman montaa asiakasta.

Viimeisimmät