Hyppää sisältöön

Työnantajalle

Jos työntekijäsi ei ole EU- tai ETA-maan kansalainen, hänen pitää hakea oleskelulupaa. EU- tai ETA-maan kansalainen saa työskennellä rajoituksetta, mutta hänen pitää rekisteröidä oleskeluoikeutensa

Tältä sivulta löydät tietoa ja ohjeita liittyen työntekijän palkkaamiseen ulkomailta.

Ohjeista työntekijääsi lähettämään oleskelulupahakemus Enter Finlandissa

Kun työntekijäsi on lähettänyt hakemuksensa omalta tililtään Enter Finlandissa, pääset täyttämään työehdot hänen hakemukseensa työnantajan Enter Finlandin kautta. Nopeutat työntekijäsi hakemuksen käsittelyä, kun täytät työehdot työnantajan Enter Finlandissa. Samalla voit myös maksaa työntekijäsi hakemuksen.

Kun työntekijäsi lähettää hakemuksen Enter Finlandissa, voimme hyödyntää automaatiota. Automaatio sujuvoittaa ja nopeuttaa käsittelyä. Enter Finlandin käyttö on turvallista ja luotettavaa. Enter Finlandissa lähetetty hakemus on usein paperista hakemusta edullisempi.

Työntekijäsi saa tietoa Enter Finlandista sivuilta

Työntekijän opas

Onko työntekijäsi hakemassa työntekijän oleskelulupaa (TTOL)? Hän saa nyt apua uudesta Työntekijän oppaasta. Kysymyksiin vastaamalla hän löytää helposti juuri itseään koskevan tiedon..

Kokeile työntekijän opasta! 

Voit kysyä neuvoa myös Kamu chatbotilta! Kamun löydät verkkosivujemme oikeasta alakulmasta. Kirjoita Kamun kommenttikenttään teksti ”Olen työnantaja” ja Kamu kertoo sinulle työnantajille tarkoitettuja ohjeita.