Valikko

Avoimet työ- ja harjoittelupaikat

Ilmoitukset Maahanmuuttoviraston avoimista paikoista julkaistaan Valtiolle.fi-sivuilla, josta löytyvät myös kaikki muut valtion avoimet työpaikat. Jos Maahanmuuttovirastossa on paikkoja avoinna, näet ne listattuna alla.

Lisää avoimia paikkoja Valtiolle.fi-sivustolla >>

 

Työntekijämme ovat asiantuntijoita, yhteistyökumppaneita ja palveluosaajia

Kun valitsemme uusia työntekijöitä, arvostamme asiantuntemuksen lisäksi suvaitsevaa ja palveluhenkistä asennetta, yhteistyökykyä ja aktiivista kehittämisotetta.

Maahanmuuttoviraston tuloksellisuus on tehokkaan, hyvinvoivan ja uudistumiskykyisen henkilöstön varassa.

Lisätietoja Maahanmuuttovirastosta työnantajana löydät Valtiolle.fi-sivuilta.

Korkeakouluharjoittelijaksi Maahanmuuttovirastoon

Maahanmuuttovirastoon otetaan vuosittain korkeakouluharjoittelijoita, joille yliopisto on myöntänyt apurahan ainakin osaksi harjoitteluaikaa. Harjoittelun tulee kestää vähintään kolme kuukautta. Maahanmuuttoviraston kautta et voi hakea harjoitteluun vastaanottokeskuksiin, jotka vastaavat itse harjoittelijoidensa rekrytoinnista. Maahanmuuttoviraston harjoittelupaikkatarjoukset ilmoitetaan joulukuussa Aarresaari-palvelun kautta yliopistojen omiin rekrytointipalveluihin. Jos olet kiinnostunut korkeakouluharjoittelusta Maahanmuuttovirastossa, voit lähettää hakemuksesi Maahanmuuttoviraston kirjaamoon.

Työkokeiluun Maahanmuuttovirastoon

Jos olet työtön työnhakija ja sinulla on mahdollisuus työkokeiluun, ota rohkeasti virastoon yhteyttä sähköpostitse. Työkokeilun tarkoituksena on selvittää ammatinvalinta- ja uravaihtoehtoja tai tukea paluuta työmarkkinoille. Työkokeiluajalta ei makseta palkkaa, mutta voit saada taloudellista tukea Kelasta tai työeläkeyhtiöstäsi. Tarkempia tietoja saat TE-toimistoista ja työeläkeyhtiöistä.