Hyppää sisältöön

Ura meillä

Maahanmuuttovirastossa pääset työskentelemään monipuolisesti maahanmuuttoon liittyvissä tehtävissä kansainvälisten ja yhteiskunnallisesti vaikuttavien asioiden parissa. Meillä työskentelee yli 1 300 migriläistä 11 eri paikkakunnalla. Olemme maahanmuuton asiantuntijoita ja tutkijoita, henkilöstöhallinnon, sotealan ja viestinnän ammattilaisia sekä IT-alan ja taloushallinnon osaajia. Arvostamme asiantuntemusta, avointa ja palveluhenkistä asennetta, yhteistyökykyä sekä aktiivista ja rohkeaa kehittämisotetta.

Tehokas, hyvinvoiva ja uudistumiskykyinen henkilöstö on avainasemassa toimintamme kehittämisessä. Meillä työskentelee moninainen joukko eri ikäisiä ja eri taustaisia henkilöitä. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia mm. lounasedun, kattavan työterveydenhuollon sekä kulttuuri- ja liikuntaetujen avulla.

Tule mukaan kehittämään toimintaamme!

Uratarinoita


Lisää uratarinoita löydät uutishuoneeltamme.

Korkeakouluharjoittelu

Meillä työskentelee vuosittain kymmeniä korkeakouluharjoittelijoita eri yksiköissä monipuolisten tehtävien parissa. Harjoittelun edellytyksenä on, että korkeakouluharjoittelijalle on oppilaitoksen puolesta myönnetty harjoittelutukea ainakin osaksi harjoitteluaikaa. Harjoittelun vähimmäiskesto on kolme kuukautta.

Ilmoitamme harjoittelupaikoistamme aina alkuvuodesta Valtiolle.fi-sivustolla.

Avoimet työpaikat

Alla olevasta listauksesta näet avoinna olevat työpaikkamme. Ilmoitukset julkaistaan Valtiolle.fi-sivustolla, josta löydät myös kaikki muut valtion avoimet työpaikat.