Hyppää sisältöön

Maahanmuuttoviraston yhteystiedot

Asiakaspalvelu

Maahanmuuttovirasto palvelee asiakkaitaan

Palvelupisteet

Palvelupisteessä voit jättää hakemuksen vireille, käydä tunnistautumassa sekä tuoda lisäselvityksiä vireillä olevaan hakemukseesi.

Turvapaikkapuhuttelut ja suulliset kuulemiset

Medialle

Postiosoite

PL 10, 00086 Maahanmuuttovirasto

Päätoimipaikka: Opastinsilta 12 A, Helsinki

Sähköposti

  • migri(at)migri.fi (virallinen sähköposti kirjaamoon)
  • etunimi.sukunimi(at)migri.fi

Kun asioit Maahanmuuttovirastossa, tarkista etukäteen asiakasnumerosi ja merkitse se mahdollisiin Maahanmuuttovirastoon toimittamiisi asiakirjoihin. Se nopeuttaa asiointiasi.

Toimita lisäselvitykset sähköiseen hakemukseen Enter Finlandin kautta. Jos haluat lähettää paperihakemukseen liittyviä lisäselvityksiä tai muita henkilötietoja sisältäviä viestejä, käytä salattua sähköpostia. Teknisistä ja tietoturvasyistä avaamme vain valtionhallinnon yleisillä salausratkaisuilla lähetetyt viestit.

Lähetä salattu sähköposti käyttämällä palvelua: securemail.migri.fi. Kirjoita palveluun sähköpostiosoitteesi ja klikkaa "Jatka". Tämän jälkeen sinun pitää vielä klikata "Rekisteröidy" ja sen jälkeen seurata sähköpostiisi tulleita ohjeita. Rekisteröitymisessä sinulle lähetetään sähköpostiin viesti, joka sisältää henkilökohtaisen linkin, jolla voit tunnistautua palveluun. Saapunut linkki on voimassa 30 päivää.

Haluatko tiedustella turvapaikkahakemuksesta? Lue ensin sivulta Päätöksen odottaminen vastauskäytännöstämme liittyen turvapaikkahakemuksia koskeviin tiedusteluihin.

Ota yhteyttä puhelinpalveluumme, jos haluat henkilökohtaista neuvontaa tai tarkempia tietoja esimerkiksi hakemuksesi käsittelytilanteesta.

Puhelinnumero

Puh. 0295 430 431 (vaihde) Huom! Vaihde ei yhdistä asiakaspuheluja. Katso palvelunumeromme.

Puhelumme tallennetaan.

Faksi

0295 411 720

Verkkolaskutusosoite

OVT: 003710199535
Opus Capita Solutionsin välittäjätunnus: E 204503
Maahanmuuttoviraston Y-tunnus: 1019953-5
ALV-tunnus: FI10199535

Otamme vastaan vain Eurooppa-normin mukaisia laskuja 1.4.2021 alkaen. Jos yritys ei voi lähettää Eurooppa-normin mukaista laskua vaaditussa aikataulussa, pitää yrityksen sopia siirtymäajasta viraston kanssa erikseen jo tilauksen tai sopimuksen laatimisen yhteydessä. Kaikkien laskujen pitää kuitenkin aina täyttää arvonlisäverolaissa määritellyt pakolliset laskun tietosisältövaatimukset.

Lisätietoja laskun vaatimuksista löydät Valtiokonttorin sivulta.