Maahanmuuttoviraston yhteystiedot

Asiakaspalvelu

Maahanmuuttovirasto palvelee asiakkaitaan

Palvelupisteet

Palvelupisteessä voit jättää hakemuksen vireille, käydä tunnistautumassa sekä tuoda lisäselvityksiä vireillä olevaan hakemukseesi.

Yhteystiedot

Postiosoite: PL 10, 00086 Maahanmuuttovirasto
Päätoimipaikka: Opastinsilta 12 A, Helsinki

Turvapaikkapuhuttelut ja suulliset kuulemiset:

Päätoimipaikkaa lähin palvelupiste sijaitsee osoitteessa Käenkuja 3 aA, 00500 Helsinki.

Sähköposti: [email protected](virallinen sähköposti kirjaamoon)
[email protected]

Toimita lisäselvitykset sähköiseen hakemukseen Enter Finlandin kautta. Jos haluat lähettää paperihakemukseen liittyviä lisäselvityksiä tai muita henkilötietoja sisältäviä viestejä, käytä salattua sähköpostia. Teknisistä ja tietoturvasyistä avaamme vain valtionhallinnon yleisillä salausratkaisuilla lähetetyt viesti.

Lähetä salattu sähköposti käyttämällä palvelua: securemail.migri.fi. Kirjoita palveluun sähköpostiosoitteesi ja klikkaa "Jatka". Tämän jälkeen sinun pitää vielä klikata "Rekisteröidy" ja sen jälkeen seurata sähköpostiisi tulleita ohjeita. Rekisteröitymisessä sinulle lähetetään sähköpostiin viesti, joka sisältää henkilökohtaisen linkin, jolla voit tunnistautua palveluun. Saapunut linkki on voimassa 30 päivää.

Haluatko tiedustella turvapaikkahakemuksesta? Lue ensin sivulta migri.fi/paatoksen-odottaminen vastauskäytännöstämme liittyen turvapaikkahakemuksia koskeviin tiedusteluihin.

Ota yhteyttä puhelinpalveluumme, jos haluat henkilökohtaista neuvontaa tai tarkempia tietoja esimerkiksi hakemuksesi käsittelytilanteesta. Vastaamme sähköpostilla vain yleisiin tiedusteluihin, koska yhteys ei ole suojattu.

Puh. 0295 430 431 (vaihde) Huom! Vaihde ei yhdistä asiakaspuheluja. Katso palvelunumeromme.
Faksi 0295 411 720

Puhelumme tallennetaan.

Maahanmuuttoviraston verkkolaskutusosoite:

OVT 003710199535
Opus Capita Solutionsin välittäjätunnus E 204503
Maahanmuuttoviraston Y-tunnus 1019953-5
ALV-tunnus FI10199535