Hyppää sisältöön

Maahanmuuttoviraston yhteystiedot

Asiakaspalvelu

Maahanmuuttovirasto palvelee asiakkaitaan

Palvelupisteet

Palvelupisteessä voit jättää hakemuksen vireille, käydä tunnistautumassa sekä tuoda lisäselvityksiä vireillä olevaan hakemukseesi.

Yhteystiedot

Postiosoite: PL 10, 00086 Maahanmuuttovirasto
Päätoimipaikka: Opastinsilta 12 A, Helsinki

Päätoimipaikkaa lähin palvelupiste sijaitsee osoitteessa Kaupparaitti 10, 00700 Helsinki

Turvapaikkapuhuttelut ja suulliset kuulemiset:

Sähköposti: [email protected](virallinen sähköposti kirjaamoon)
[email protected]

Kun asioit Maahanmuuttovirastossa, tarkista etukäteen asiakasnumerosi ja merkitse se mahdollisiin Maahanmuuttovirastoon toimittamiisi asiakirjoihin. Se nopeuttaa asiointiasi.

Toimita lisäselvitykset sähköiseen hakemukseen Enter Finlandin kautta. Jos haluat lähettää paperihakemukseen liittyviä lisäselvityksiä tai muita henkilötietoja sisältäviä viestejä, käytä salattua sähköpostia. Teknisistä ja tietoturvasyistä avaamme vain valtionhallinnon yleisillä salausratkaisuilla lähetetyt viesti.

Lähetä salattu sähköposti käyttämällä palvelua: securemail.migri.fi. Kirjoita palveluun sähköpostiosoitteesi ja klikkaa "Jatka". Tämän jälkeen sinun pitää vielä klikata "Rekisteröidy" ja sen jälkeen seurata sähköpostiisi tulleita ohjeita. Rekisteröitymisessä sinulle lähetetään sähköpostiin viesti, joka sisältää henkilökohtaisen linkin, jolla voit tunnistautua palveluun. Saapunut linkki on voimassa 30 päivää.

Haluatko tiedustella turvapaikkahakemuksesta? Lue ensin sivulta migri.fi/paatoksen-odottaminen vastauskäytännöstämme liittyen turvapaikkahakemuksia koskeviin tiedusteluihin.

Ota yhteyttä puhelinpalveluumme, jos haluat henkilökohtaista neuvontaa tai tarkempia tietoja esimerkiksi hakemuksesi käsittelytilanteesta. Vastaamme sähköpostilla vain yleisiin tiedusteluihin, koska yhteys ei ole suojattu.

Puh. 0295 430 431 (vaihde) Huom! Vaihde ei yhdistä asiakaspuheluja. Katso palvelunumeromme.
Faksi 0295 411 720

Puhelumme tallennetaan.

Maahanmuuttoviraston verkkolaskutusosoite:

OVT 003710199535
Opus Capita Solutionsin välittäjätunnus E 204503
Maahanmuuttoviraston Y-tunnus 1019953-5
ALV-tunnus FI10199535

Otamme vastaan vain Eurooppa-normin mukaisia laskuja 1.4.2021 alkaen. Jos yritys ei voi lähettää Eurooppa-normin mukaista laskua vaaditussa aikataulussa, pitää yrityksen sopia siirtymäajasta viraston kanssa erikseen jo tilauksen tai sopimuksen laatimisen yhteydessä. Kaikkien laskujen pitää kuitenkin aina täyttää arvonlisäverolaissa määritellyt pakolliset laskun tietosisältövaatimukset.

Lisätietoja laskun vaatimuksista löydät Valtiokonttorin sivulta.