Hyppää sisältöön

Tulossa kaksi työaiheista verkkoseminaaria elokuussa

11.8.2020 11.03

Maahanmuuttovirasto järjestää kaksi työaiheista verkkoseminaaria yhdessä aluehallintoviraston ja työ- ja elinkeinopalveluiden kanssa. Ilmoittaudu tapahtumiin etukäteen, jotta saat meiltä sähköpostitse linkin seminaareihin hyvissä ajoin.

Seminaari työntekijöille

”Welcome to work in Finland!” -nimisessä seminaarissa käsiteltäviä aiheita ovat muun muassa työntekijän oleskelulupahakemus, Enter Finland -verkkopalvelu, työsuojelu ja suomalainen työelämä. 

Seminaari järjestetään maanantaina 31.8.2020 klo 10-11.30. Ilmoittaudu seminaariin tästä linkistä: https://link.webropolsurveys.com/S/A7D6605BF3ECA454.

Seminaari on suunnattu työntekijän oleskelulupaa hakeville henkilöille ja EU-kansalaisille. Siinä ei siten käsitellä esimerkiksi erityisasiantuntijoiden, tutkijoiden tai yrittäjien oleskelulupiin liittyviä asioita, eikä Suomen tarjoamia työllistymismahdollisuuksia. 

Seminaari järjestetään englanniksi.

Seminaari työnantajille 

”Työllistä ulkomailta” -nimisessä seminaarissa käsiteltäviä aiheita ovat muun muassa työnantajan rooli oleskelulupaprosessissa, työnantajan Enter Finland, työsuojelu ja ulkomaisen työvoiman rekrytointi. 

Seminaari järjestetään maanantaina 31.8.2020 klo 13-14.30. Ilmoittaudu seminaariin tästä linkistä: https://link.webropolsurveys.com/S/5CBD07A5B7A0DB90.

Seminaari järjestetään suomeksi.

Voit katsoa seminaarien tallenteet jälkikäteen

Jos et pääse osallistumaan suoriin verkkotilaisuuksiin, voit katsoa niistä tehdyt tallenteet Maahanmuuttoviraston verkkosivuilta migri.fi tai viraston Youtube-kanavalta osoitteesta https://www.youtube.com/user/Maahanmuuttovirasto