Valikko

Turvapaikanhakija: Moni-kortit suljetaan, nosta rahat kortilta 24.11. mennessä

4.11.2019 12.56
Tiedote

Maahanmuuttoviraston loput Moni-kortit suljetaan 24.11.2019. Tämän jälkeen Moni-korttia ei enää voi käyttää.

Tiedotimme 26.7., että turvapaikanhakijoiden rahat on siirretty Moni-kortilta PFS-kortille, jos turvapaikanhakija on hakenut PFS-korttia 7.7.2019 mennessä.

Moni-korteille ei ole voinut ladata rahaa tai maksaa palkkaa toukokuun 2019 jälkeen.

Vaihdamme kaikki turvapaikanhakijoiden vastaanottorahan ja palkanmaksuun tarkoitetut maksukortit Moni-korteista PFS-korteiksi.

Jos sinulla on vielä rahaa Moni-kortilla, toimi näin:

  • Nosta tai käytä kaikki rahat kortiltasi 24.11.2019 mennessä. Voit käyttää korttia tähän asti normaalisti. Olet kortinhaltijana vastuussa siitä, että kortillasi ei ole enää rahaa 24.11. jälkeen.
  • Jos Moni-kortillasi on rahaa, mutta se ei enää toimi, ilmoita asiasta vastaanottokeskuksellesi. Tiedotamme myöhemmin lisää siitä, miten voit saada kortille jääneet rahat.
  • Jos et ole enää vastaanottokeskuksen asiakas, voit pyytää ohjeita siitä, miten saat jäljellä olevat rahat osoitteesta [email protected]. Jos olet vastaanottokeskuksen asiakas, ole yhteydessä vastaanottokeskukseesi.
  • Kun olet käyttänyt tai nostanut kaikki Moni-kortilla olevat rahasi, tuhoa korttisi leikkaamalla se kahtia siten, että sekä magneettijuova että siru katkeavat. Tuhoa korttisi viimeistään 25.11.2019.