Hyppää sisältöön

Vastaanottokeskuksen asiakkaiden vanhojen prepaid-korttien rahojen siirtoa selvitetään

Julkaisuajankohta 2.5.2024 10.00
Tiedote

Vastaanottokeskuksen asiakkailla on ollut aiemmin käytössään PFS:n prepaid-maksukortti, jolle on voitu maksaa esimerkiksi vastaanottorahaa ja palkkaa. Sopimus PFS:n kanssa on päättynyt ja kaikki vanhat kortit on suljettu 30.11.2023 mennessä.

PFS:n toimintaa ollaan lopettamassa, minkä vuoksi suljetuille korteille on jäänyt niiden asiakkaiden rahoja, jotka eivät ole nostaneet rahoja ennen kuin kortit suljettiin tai vaihtaneet ajoissa korttia uuden korttitoimittajan korttiin. PFS:ltä saamiemme tietojen mukaan suljetuilla tileillä olevat rahat ovat tallessa. Maahanmuuttovirastosta riippumattomista syistä tileille jääneiden rahojen siirtäminen asiakkaille viivästyy. Selvitämme rahojen siirtoa aktiivisesti.

Jos olet pyytänyt palautusta suljetulle maksukortille jääneistä rahoista

Jos olet pyytänyt palautusta PFS:n prepaid-maksukortille jääneistä rahoista, odota rauhassa. Selvitämme asiaa ja otamme sinuun yhteyttä asian edetessä. Suljetulle kortillesi jääneet rahat pyritään siirtämään sinulle mahdollisimman pian.

Pahoittelemme tilannetta ja siitä aiheutunutta haittaa. Tällä hetkellä käytössä olevat prepaid-maksukortit toimivat normaalisti.

Asiakastiedote