Tietoa Maahanmuuttoviraston internet-sivusta

Olet tullut Maahanmuuttoviraston (aik. Ulkomaalaisvirasto) Internet-sivulle.

Verkkosivu on Maahanmuuttoviraston keskeinen tiedonvälityskanava, jonka tavoitteena on antaa yleiskuva maahantuloon liittyvistä asioista. Et välttämättä löydä sivulta suoraa vastausta yksilölliseen tilanteeseesi. Sen vuoksi perehdy tarvittaessa myös lainsäädäntöön.

Kehitämme verkkosivuamme jatkuvasti. Sivujen sisällöstä voit antaa palautetta sivuilla olevalla palautelomakkeella.

Henkilötietojen käsittely

Maahanmuuttovirasto on sitoutunut suojaamaan sivuilla kävijöiden yksityisyyttä ja henkilötietoja henkilötietolain mukaisesti. Emme kerää tietoja, joista yksittäinen kävijä voitaisiin tunnistaa.

Sivustojen käytöstä kerätään yleisiä tilastotietoja, joita käytetään verkkopalvelujen kehittämiseen. Näitä tietoja ovat

  • ladatut sivut
  • ajankohta
  • IP-osoite
  • verkkoselain ja käyttöjärjestelmä.

Tallennamme ainoastaan käyttäjän itsensä erikseen antamia yhteys- ja muita tietoja, joita voimme käyttää vastataksemme käyttäjän yhteydenottopyyntöihin, kysymyksiin tai muuhun palautteeseen.

Jos linkki johtaa pois Maahanmuuttoviraston sivustolta, Maahanmuuttovirasto ei vastaa siitä millaisia tietoja kyseinen sivusto kerää. Esimerkiksi videot sijaitsevat YouTubessa, joka kerää käyttäjistä tietoja.

Oikeudellinen varauma

Maahanmuuttoviraston verkkosivut pyritään pitämään ajantasaisina. Virasto ei kuitenkaan vastaa sisällön mahdollisten virheiden aiheuttamista välittömistä tai välillisistä vahingoista. Virasto ei ota myöskään vastuuta niistä ulkopuolisten tuottamista aineistoista, joihin viraston sivuilta on tehty linkki. Tietoverkkojen käyttökatkoista tai muista teknisistä häiriöistä aiheutuvista vahingoista virasto ei niin ikään vastaa.

Jos linkki johtaa pois Maahanmuuttoviraston sivustolta, Maahanmuuttovirasto ei vastaa siitä, millaisia tietoja kyseinen sivusto kerää. Esimerkiksi videot sijaitsevat YouTubessa, joka kerää käyttäjistä tietoja.

Tekijänoikeudet

Oikeudet sivuilla julkaistavaan aineistoon ovat tekijänoikeuslain ja siihen myöhemmin tehtyjen muutosten mukaisesti Maahanmuuttovirastolla tai muulla asiakirjan yhteydessä ilmoitetulla tiedontuottajalla. Aineiston käyttöä koskevissa asioissa pyydetään ottamaan yhteys viraston viestintäyksikköön .

PDF-dokumentit

Sivuilla on julkaistu pdf-muotoisia dokumentteja, joiden lukemiseen tarvitset Adoben Acrobat Reader -lukuohjelman. Ohjelman voit ladata ilmaiseksi Adoben sivulta www.adobe.fi