Hyppää sisältöön

Raision vuoronumeropalvelu on ruuhkautunut – kävijämäärää rajoitetaan sisätiloissa

Julkaisuajankohta 14.6.2022 9.30
Tiedote

Raision palvelupisteen vuoronumeroasiointi on ruuhkautunut. Keskiviikosta 15.6.2022 alkaen jaamme vuoronumerot kello 8 alkaen palvelupisteen ulkopuolella. Vuoronumerot jaetaan asiakkaille jonotusjärjestyksessä.

Voimme palvella päivittäin rajatun määrän vuoronumerolla asioivia asiakkaita. Kun kaikki vuoronumerot on jaettu, uusia vuoronumeroja ei jaeta enää saman päivän aikana.

Uusi toimintamalli koskee vain Raision palvelupistettä. Toimintamalli on käytössä toistaiseksi.

Vuoronumeroasiointi on tarkoitettu vain kiireellisille hakemuksille

Asiasi on kiireellinen esimerkiksi, jos et saa varattua aikaa ajanvarauspalvelusta ennen kuin edellisen oleskelulupasi voimassaolo päättyy.

Tavallisesti sinun pitää käydä tunnistautumassa 3 kuukauden sisällä siitä, kun olet lähettänyt hakemuksen Enter Finland -verkkopalvelussa. Nyt tunnistautumisaikaa on jatkettu 1.10.2022 asti. Suosittelemme varaamaan ajan tunnistautumista varten.

Ajanvarausasiakkaita palvellaan normaalisti

  • Jos olet varannut ajan, et tarvitse vuoronumeroa. Saavu paikalle ajoissa.
  • Jos asiasi ei ole kiireellinen, varaa aika Maahanmuuttoviraston ajanvarauspalvelusta.
  • Varaa itsellesi vain yksi aika, jotta aikoja riittää mahdollisimman monelle. Jos perheesi tarvitsee uusia lupansa, varaa perheaika. Tutustu ajanvarausohjeisiin.
  • Täytä hakemus etukäteen ennen kuin tulet palvelupisteeseen. Käytä hakemusopasta, jos et ole varma, mikä on sinulle sopiva hakemus. Asiointi onnistuu sitä paremmin, mitä huolellisemmin olet valmistautunut.
  • Jos sinulla on ajanvarausaika ja et pääse paikalle, muista perua aikasi. Veloitamme peruuttamattomasta ajasta 50 euroa.
Asiakastiedote