Valikko

Turvapaikanhakijoiden rahat on siirretty Moni-korteilta PFS-korteille

26.7.2019 9.48
Tiedote

Moni-kortilla olevat rahat on siirretty PFS-kortille, jos turvapaikanhakija on hakenut PFS-korttia 7.7.2019 mennessä. Siirron yhteydessä Moni-kortti on suljettu, eikä sitä voi enää käyttää. Tiedotimme aiemmin, että osa turvapaikanhakijoista ei pysty käyttämään Moni-tileillä olevia rahojaan.

Jos turvapaikanhakija ei ole hakenut PFS-korttia, hän saa rahansa myöhemmin. Tässä tapauksessa turvapaikanhakija voi yhä käyttää rahansa Moni-kortilta, jos Moni-kortti toimii. Tiedotamme myöhemmin, milloin loputkin Moni-kortit lakkaavat toimimasta ja annamme samalla lisää toimintaohjeita.

Maahanmuuttovirasto on vaihtamassa kaikki turvapaikanhakijoiden vastaanottorahan ja palkanmaksuun tarkoitetut maksukortit Moni-korteista PFS-korteiksi.

Ohjeita turvapaikanhakijoille

  • Jos olet hakenut PFS-korttia 7.7. mennessä, rahat on nyt siirretty kortillesi. Moni-korttisi on suljettu.
  • Voit tarkistaa siirretyn summan PFS-kortin tiliotteelta, PFS:n asiakaspalvelusta puh. 0203 551 99 ja [email protected] tai vastaanottokeskuksesta.
  • Jos siirretyssä summassa on epäselvyyttä, ole yhteydessä Moni Nordicin asiakaspalveluun [email protected]. Maahanmuuttovirasto ja PFS eivät vastaa kyselyihin siirretyn summan suuruudesta.
  • Jos et ole enää vastaanottokeskuksen asiakas ja Moni-kortilla olevat rahasi on siirretty PFS-kortillesi, PFS-korttisi suljetaan 30.8. Nosta tai käytä kaikki PFS-kortilla olevat rahasi tähän mennessä.
  • Jos et ole hakenut PFS-korttia, ohjeistamme myöhemmin, miten saat varasi Moni-tililtä. Et voi enää hakea PFS-korttia siirtoa varten. Jos Moni-korttisi toimii, nosta tai käytä korttisi tyhjäksi.
Kundmeddelande