Hyppää sisältöön

Maahanmuuttoviraston Käenkujan palvelupisteessä ei voi asioida vuoronumerolla 22.-23.2.2021

21.2.2021 18.44

Et voi asioida 22.-23.2.2021 vuoronumerolla Maahanmuuttoviraston Käenkujan palvelupisteessä Helsingissä. Jos sinulla on ajanvaraus, palvelemme sinua normaalisti. Pahoittelemme asiakkaille aiheutuvaa haittaa.

Palvelupisteemme henkilöstöä on asetettu karanteeniin koronaviruksen takia. Tämä vaikuttaa tilapäisesti palvelupisteen toimintaan. Muut palvelupisteet palvelevat normaalisti. 

Seuraa asiakastiedotteitamme. Jos asiakaspalveluumme tulee muutoksia, tiedotamme siitä viipymättä verkkosivuillamme.

Noudatamme asiakaspalvelussamme tarkasti terveysviranomaisten ohjeita. Palvelupisteissä käytetään maskeja ja noudatetaan turvavälejä. Asiakkaiden ja virkailijoiden välillä on pisaratartunnoilta suojaavat pleksilasit.

Terveysviranomaiset ovat kartoittaneet mahdolliset altistuneet. Tartuntatautilääkäri on sinuun suoraan yhteydessä, jos olet altistunut koronalle, kun olet asioinut palvelupisteessä 15.–16.2.

Voit asioida ajanvarauksella

Jos olet varannut ajan palvelupisteeseen, palvelemme sinua normaalisti. Ethän tule palvelupisteeseemme, jos sinulla on flunssan oireita. Muista perua aikasi, jos et pääse tapaamiseen paikalle. 

Varaa uusi aika, kun olet täysin terve. Voit varata ajan mihin tahansa palvelupisteeseen. Ajanvarauspalvelumme on auki normaalisti. Näin voimme suojella asiakkaitamme ja työntekijöitämme mahdollisilta tartunnoilta.

Voit hoitaa monia asioita helposti verkossa

Voit tehdä suurimman osan hakemuksista Enter Finland -palvelussa. Voit myös tarkastaa oman hakemuksesi käsittelyn tilanteen.

Hakemuksesi on vireillä heti, kun lähetät sen Enter Finlandissa. 

Jos haluat toimittaa meille selvityksiä, lähetä ne Enter Finlandissa, sähköpostilla tai postitse.

Onko lupasi päättymässä?

Jos lupasi on päättymässä helmikuussa ja olet tulossa asioimaan sen takia vuoronumerolla Helsingin palvelupisteeseen, saat hakemuksesi vireille

  • tekemällä sen verkkopalvelussamme osoitteessa enterfinland.fi 
  • lähettämällä sähköpostia hakemukset(a)migri.fi. Saat vastauksena tarkemmat toimintaohjeet.

Seuraa verkkosivujamme migri.fi/koronavirus. Sivulta löydät ajankohtaista tietoa koronavirustilanteen vaikutuksesta toimintaamme ja usein kysytyt kysymykset. 

THL:n verkkosivuilta löydät terveysneuvontaa ja ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Suomessa. 

Haetko jatkolupaa? Osan hakijoista ei tarvitse käydä palvelupisteessä

Jos haet jatkolupaa ja olet tunnistautunut verkossa, sinun ei kaikissa tapauksissa tarvitse asioida palvelupisteessä.

Voit tunnistautua Enter Finlandissa vahvasti verkkopankkitunnuksilla, kansalaisvarmenteella tai mobiilivarmenteella.  Palvelu kertoo sinulle, tarvitseeko sinun asioida palvelupisteessä vai ei. Lue lisää sivulta migri.fi/tunnistautuminen

Päivitetty 23.2.2021: Päivitetty tieto mahdollisesti altistuneista asiakkaista.