Hoppa till innehåll

Migrationsverkets serviceställe i Tammerfors flyttar till Hervanta i augusti

1.7.2019 13.36
Pressmeddelande

Migrationsverkets serviceställe i Tammerfors flyttar till Hervanta. Den nya adressen är Tekniikankatu 1. Servicestället öppnar i Hervanta på måndagen den 5 augusti 2019. Kundtjänsten i Tammerfors är stängd 29.7–2.8.2019 på grund av flyttet.

Vi betjänar våra kunder i Hervanta från och med den 5 augusti på måndagar, tisdagar, onsdagar och fredagar klockan 8–16.15. Servicestället är stängt på torsdagar.

De nya lokalerna ligger invid Polisyrkeshögskolan, nära köpcentrumet Duo. Kollektivtrafikförbindelserna till servicestället är goda, och för den som kommer med bil finns det gratis parkering. Bussresan från Tammerfors centrum till servicestället tar ungefär en halvtimme. Mer information om busslinjerna och tidtabellerna hittar du på adressen joukkoliikenne.tampere.fi/.

Säkerhetskontroller införs vid servicestället i Hervanta

För att besöka kundlokalerna i servicestället i Hervanta ska du först genomgå säkerhetskontroll. Kom i god tid, senast 15 minuter före din avtalade tid, så att du inte blir försenad på grund av säkerhetskontrollen. Mer information om säkerhetskontroller hittar du på vår webbplats: Säkerhetskontroller införs vid Migrationsverket

Kundmeddelande

Viimeisimmät