Hoppa till innehåll

Tarvitsetko kopion EU-rekisteröintitodistuksesta? Katso tästä ohjeet

8.3.2021 13.34

Oletko rekisteröinyt oleskeluoikeutesi, mutta kadottanut varsinaisen asiakirjan rekisteröinnistä? Voit pyytää Maahanmuuttovirastolta kopiota EU-rekisteröintitodistuksesta.

Tee näin: 

  • Tee todistuspyyntö lomakkeella Pyyntö todistuksen saamiseksi, TOD_P.
    • Maksa todistuspyynnön käsittelymaksu 50 €. Katso maksuohjeet lomakkeesta.
    • Liitä todistuspyyntöön kuitti tai muu luotettava selvitys siitä, että olet maksanut käsittelymaksun. Liitä mukaan myös kopio henkilöllisyystodistuksestasi tai passistasi. Todistuksen saa suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. 

    • Merkitse rasti osion ”Pyydän Maahanmuuttovirastolta itseäni tai lastani koskevan” kohtaan ”muun todistuksen, minkä”. Kirjoita sen jälkeen lisätietokenttään, että tarvitset kopion EU-rekisteröintitodistuksesta.  

  • Lähetä pyyntö Maahanmuuttovirastoon sähköpostitse [email protected] Voit lähettää pyynnön myös faksilla tai kirjeitse. Lue todistuspyynnön lähettämisohjeet sivulta migri.fi/todistuspyynto

Jos olet Ison-Britannian kansalainen,

älä hae todistuspyyntöä, vaan hae erosopimuksen piiriin kuuluvaa oleskeluoikeutta Enter Finland -verkkopalvelussa. Voit tulostaa verkkopalvelusta hakemuksen vireilläolotodistuksen. Muista jättää hakemuksesi 30.9.2021 mennessä. Lue lisää erosopimuksen piiriin kuuluvista luvista sivulta migri.fi/brexit

Asiakastiedote

Viimeisimmät