Hoppa till innehåll

Servicestället på Göksgränd i Helsingfors har lördagsöppet sex gånger under december och januari

2.12.2020 11.41

Servicestället på Göksgränd har öppet klockan 9–15 på följande lördagar: 5.12, 12.12, 19.12, 16.1, 23.1 och 30.1.

Du kan boka tid för dessa lördagar i vår tidsbokningstjänst på tisdagen samma vecka. På lördagarna är det inte möjligt att uträtta ärenden med könummer, utan du måste ha bokat en tid för att besöka servicestället.

På grund av coronaläget kan vi behöva begränsa antalet kunder i väntrummen. När du besöker ett serviceställe kan du därför behöva vänta på din tur längre än vanligt utanför servicestället. 

Använd handsprit och håll ett avstånd på 1–2 meter till andra personer i servicestället. Vi rekommenderar att du använder ansiktsskydd. Kom inte till servicestället om du har förkylningssymtom. Om du har bokat tid och inte kan komma på plats, kom ihåg att avboka din tid i vår tidsbokningstjänst.

Vi rekommenderar att du använder ansiktsskydd när du besöker ett serviceställe 

Du kan ta med dig ett eget ansiktsskydd. Vi kan tyvärr inte dela ut ansiktsskydd åt alla kunder som besöker våra serviceställen. Läs noggrant rekommendationen och anvisningarna om att använda ansiktsmask på THL:s webbplats. Använd ansiktsskydd i enlighet med rekommendationerna när du befinner dig inne i något av våra verksamhetsställen.

Tidsbokningen är för identifieringsbesök och för att lämna in ansökan

Om du behöver rådgivning hittar du svar på många frågor på vår webbplats Migri.fi:

Viimeisimmät